Slagen bij Infinity College

Op het Infinity College helpen we je om je diploma te halen. Wij bieden vernieuwend particulier voortgezet onderwijs in een moderne leeromgeving.

Ervaren docenten en coaches helpen leerlingen aan hun mavo, havo of vwo diploma. Klassikaal met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 70 jaar. Infinity College is erkend door het Ministerie van Onderwijs.

Infinity College is in september 2017 met haar eerste vestiging gestart op de Campus in Diemen. In augustus 2018 heeft het Infinity College haar tweede vestiging geopend aan de Schiekade 830 in Rotterdam.

Door onze individuele aanpak behoort later in het schooljaar instromen ook tot de mogelijkheden, net als een dagje meelopen.

Onderbouw

De stap vanaf de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een spannende! Afhankelijk van de ambities en de mogelijkheden van iedere leerling bepalen we het onderwijsprogramma voor de brugklas. Lees meer

Bovenbouw

De bestemming is bij ons allemaal bekend: het eindexamen. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen. Op je eigen niveau en tempo bereiden we je voor op het eindexamen mavo, havo en vwo. Lees meer

Examenonderwijs

Is je belangrijkste doel je eindexamen halen? En wil je dit op jouw manier doen? Wij helpen je graag om het examenjaar versneld te doen. Ook kan je certificaten halen of bijvoorbeeld van profiel wisselen. Lees meer

Erkend door het Ministerie van Onderwijs

Onze visie

Onderwijs draagt bij aan het fundament van de brede ontwikkeling van leerlingen. Dat maakt het onze taak om juist de ontwikkeling van onze leerlingen optimaal te faciliteren. Wij zien onze school dus ook als een omgeving waarin leerlingen de kans krijgen om geboeid te raken. Niet alleen door de lesstof, maar ook door elkaar en de omgeving. Kortom: leren om te leven en niet leven om te leren. Lees meer

Onderwijs op je eigen wijze

Voor wie?

Infinity College biedt particulier voortgezet onderwijs aan leerlingen die een meer individuele aanpak nodig hebben. Van brugklas tot bovenbouw. Instromen voor mavo, havo en vwo tot en met het examenjaar.

Individueel betekent leren in je eigen tempo. Een versneld examenjaar? Geen probleem. Een volledige diploma halen of slechts enkele vakken via het staatsexamen? Het kan. Meer weten over Infinity College? Klik hier.

De nieuwe school in Rotterdam

Infinity College is in schooljaar 2018/2019 gestart op de Schiekade 830 te Rotterdam. De school is centraal gelegen in het centrum van Rotterdam vlak bij het Centraal Station.

De bruisende omgeving is voorzien van uitgebreide faciliteiten om te eten en te sporten. We nodigen u graag uit om kennis te komen maken bij ons op de 2e verdieping.  

Afspraak maken in Rotterdam

Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen meer over het Infinity College en beantwoorden we graag jouw vragen. Wil je direct inschrijven, dan gaan we ook uitgebreid in op jouw onderwijsverleden en je wensen voor de toekomst. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Als je onderstaande formulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Afspraakformulier

Infinity College Diemen
Dalsteindreef 141
1112XJ Diemen

Infinity College Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

0320 -2299 26
info@infinitycollege.nl

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen van het Infinity College! Vul onderstaand formulier in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.