Onderbouw

De onderbouw duurt bij ons 2 jaar. Afhankelijk van de ambities en mogelijkheden van iedere leerling bepalen we gedurende deze onderbouw het onderwijsprogramma voor de brugklas. Het is daarbij mogelijk om binnen het vakkenpakket te differentiëren in niveau en tempo. Hoe we dat aanpakken bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek. Belangrijk uitgangspunt is overeenstemming daarover tussen ouders, leerling en school. Wij willen namelijk weten wat jou echt boeit.

Bewezen succesvol

Infinity College maakt gebruik van het bewezen onderwijsconcept van De Wereldschool. Sinds 1948 wordt succesvol wereldwijd lesgegeven waarbij vakdocenten op afstand begeleiden en ouders in het buitenland een coachende rol hebben. Het grote voordeel van het Wereldschool onderwijs is de flexibiliteit. Het onderwijs wordt om de leerling heen gevormd. Wat jij nodig hebt, bieden wij! Je kan leren op je eigen niveau en tempo.

In Nederland wordt de rol van de ouder overgenomen door een professionele coach die je dagelijks op school begeleid om je doelen te bereiken. Daarnaast is je docent op afstand nu dichtbij. Naast begeleiding op afstand krijg je nu ook les van je vakdocenten op school. Deze toevoegingen op het al bewezen onderwijsconcept zorgen voor een ideale leeromgeving.

In samenwerking met de Wereldschool helpt Infinity College je bij het behalen van je diploma.

Onze werkwijze

Om onderwijs flexibel in te kunnen richten is een belangrijke randvoorwaarde dat je dit in een voorspelbare omgeving doet. Voorspelbaar wat betreft plaats en tijd althans. De school is dus goed bereikbaar en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Lestijden zijn iedere dag van 9:00 tot 17:00. Lees meer

Talentontwikkeling

Ons uitgangspunt is dat je talent moet uitvergroten. We gaan ons dus vooral richten op wie jij bent en waar jij al goed in bent of kunt worden. We gaan je niet veranderen. Als we jouw talenten samen hebben ontdekt, is dat de basis waarvan we uitgaan. Dingen die jij lastiger vindt gaan we zeker niet uit de weg. Uitdagingen zullen we zeker hebben. Toch investeren we liever in het versterken van de dingen waar jij mee vooruit komt in je studie en loopbaan.

Diploma

Voor velen is het belangrijkste einddoel het behalen van het diploma. Bij ons doe je dat via staatsexamens. De centraal schriftelijke examens zijn landelijk vastgesteld en vinden plaat vanaf de tweede week van mei. Het college examen is in juli. Staatsexamens maken al ruim 150 jaar deel uit van het hedendaagse onderwijs. Onze ervaring is van de afgelopen 70 jaar met een gemiddeld slagingspercentage van 96%.

Aanmelden

Jouw aanmelding is onze gezamenlijke start van de ontdekkingstocht naar jouw potentieel. Daarbij is een oude cijferlijst of cito-score minder belangrijk. Wel willen wij graag weten wat jouw ambitie is en hoe we je daarbij kunnen helpen. Het persoonlijke gesprek met leerling, ouders, schoolleider en coach is daarom doorslaggevend bij de aanmelding. Lees meer

Infinity College Diemen
Dalsteindreef 141
1112XJ Diemen

Infinity College Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

0320 -2299 26
info@infinitycollege.nl

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen van het Infinity College! Vul onderstaand formulier in en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief.